A PC elveszti erejét a konzollal szemben?

2015. július 20.
26.4751
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
daweeid profilja, adatai
daweeid
Szomorúan tapasztalom a PC játékok hanyatlását. Legutóbbi eset a Batman: Arkham Knight, ami használhatatlan kis híján. Vártam a játékot, de játszani kitudja mikor fogok vele, persze ki adok e pénzt érte és várok a nagy leárazásra.


Sajnálom a PC-t, mert grafikailag és technológiailag ebben rejlik a legszebb látvány. Talán ha a konzol is erősebb hardverrel rendelkezne, beruháznék rá, de eddig nem igazán győzött meg. Elég a Batman-re gondolni, amit csúcsteljesítménynek mondanak konzolon, pedig PC-n ez a minimum látvány. Persze a számítógép esetében sokan felhányják, hogy a kevés eladások és a torrentezők miatt hanyagolják el a portolást és nem szánnak rá annyi időt.. Igen, lehet benne valami, de akkor minek kiadni, ha úgysem fektetnek bele annyi időt, és magas áron kiadni a játékot ami optimalizálatlan és kiszúrni a becsületes vásárlókkal?
https://www.youtube.com/watch?v=v4cbcpmESuA

Te mit gondolsz a témáról? Melyik párton állsz?
13 hozzászólás

Marduk

9 éve, 6 hónapja és 4 napja

Szerintem meg pont fordítva van. Már PC-n is megoldható az, hogy ne lehessen olyan könnyen feltörni játékokat. Azért gondolom, hogy pont fordítva van, mert kevés olyan nagyon jó játék van, ami csak konzol exkluzív. A PS1 és a PS2 idejében több volt a konzol exkluzív cím, mint a Jak & Daxter, Crash Bandicoot, Spyro, Ratchet & Clank stb. stb., ami miatt rengetegen beruháztak konzolra. Nekem volt PS1-em és PS2-m, sőt az utóbbi még most is van, de nem akarnék beruházni egy PS3-ra vagy egy PS4-re. röhögő smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja