A kutya az ember legjobb barátja.

2014. április 14.
40.9841
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
skywaker99 profilja, adatai
skywaker99
Kutyák..egy szeretetre méltó állat faj ami igen is (igényli a szeretet). A kutya okos állat. Nekem volt egy kutyám Dolli nevet adtam neki 7 évesen kaptam,nagyon szerettem.


Teltek múltak az évek a kutyám egyre hűségesebb lett hozzám.. nem ugrált mikor enni adtam neki kivárta az óljába majd ha arrébb léptem ki jött és megette. Mikor 12 éves voltam elszökött..

sírtam,raktam ki plakátokat. De semmi, 14 éves lettem mikor elmentünk kirándulni az osztályommal Nyíregyházára jó idő volt. Bementem egy boltba innivalóért mikor ki mentem a túl oldalt egy ház volt. Láttam hogy a gazdi játszik a kutyusával vissza emlékeztem a régi időkre mikor én is játszottam a kutyámmal a kertünkben. Majd felültem a bringámra és vissza mentem az osztályhoz. Be esteledett elindultunk haza (Debrecenbe),mikor megláttam anyukámat megöleltem hogy "Itthon vagyok végre"..

Be mentem a szobámba lepakoltam a cuccokat megvacsoráztam elmentem tusolni, majd lefeküdtem aludni nem tudtam aludni (Zenét hallgattam). Ránéztem a képre amin Én és a Kutyusom vagyunk, hirtelen elaludtam. Másnap eszembe jutott hogy volt egy jó játszó helyünk ahova szinte minden nap kijártunk. Ki mentem oda biciklivel, nem sokan lakta arra fele 4-5 ház volt.

Elmentem a szokásos futó helyre ahol sokszor futott a pöttyös labdám után.1-2 óra múlva haza mentem.Nagyon meglepődtem, szinte sokkot kaptam az elveszett kutyám ott állt a kerítés mellet (nálunk). Oda mentem megnéztem a nyakörvét és az a öv volt rajta amit még én vettem neki. Megsimogattam, megnyalta a kezem. Én bevittem, anyukám is ledöbbent ő annak örült hogy én örültem azt a napot sose felejtem el és most már tudom hogy "A kutya az ember legjobb barátja".

//Aki nem hiszi el ne higgye én attól nem leszek szomorú hogy valaki nem hiszi el//.

A kutya az ember legjobb barátja. - 1. kép

4 hozzászólás

skywaker99

7 éve, 5 napja

marco írta:
OMG legközelebb szóköz enter plsssss.... Javítottam.

Amúgy a sztori nagyon durva! Eszméletlen hogy évek múlva hazament. Döbbenet.
Bocsánat,mindig használni szoktam szóközt de most kiment a fejemből.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

7 éve, 5 napja

OMG legközelebb szóköz enter plsssss.... Javítottam.

Amúgy a sztori nagyon durva! Eszméletlen hogy évek múlva hazament. Döbbenet.

válasz erre

Benny Ray

7 éve, 5 napja

A kutya és gazdája között van valami megmagyarázhatatlan kötelék, ami az idő múlásával csak erősödik. Nagy szerencséd volt, hogy vissza talált a kutyád. Lehet valaki befogta, aztán valahogy sikerült meglógnia és haza mennie.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tidus profiljagery1113 profiljadarkomen profilja