A kreativitás és a Cooler Master házak kapcsolata - 2. rész

2014. augusztus 31.
42.8011
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Legújabb hivatalos blogunkban egy folytatással szolgálnánk nektek, így mai témánk ismét a számítógépházak moddingja lenne, hiszen korábbi blogunk óta jó néhány különleges Cooler Master házat ismerhetett meg a közönség, melyeket itt is meg szeretnénk veletek osztani. Az első részben kicsit körüljártuk, hogy hogyan is indul egy ilyen folyamat és milyen témák adhatnak remek ötleteket.
Advertisement


Azóta mi is rengeteg új munkát láttunk, három pedig olyan nagy hatással volt ránk, hogy muszáj volt blog formájában elhoznunk nektek. Ma tehát három különleges házat ismerhettek meg, illetve néhány kérdést is feldobunk majd.

Kezdjük rögtön egy igazán vad "aprósággal", mely a HAF Stacker 915 néven kapható házunkra építkezett. A vízhűtéses házra szinte rá sem lehet ismerni, így a komoly belső átalakításokat még komolyabb külső munkák egészítették ki. Sokan nagyobb házakat választanak alapul, hiszen azokon talán könnyebb megformálni amit szeretnének, ám ez a különlegesség jó példa arra, hogy nem a méret a lényeg.

A kreativitás és a Cooler Master házak kapcsolata - 2. rész - 2. kép

Második választottunk nem feltétlen akart nagyon feltűnő lenni, de természetesen így is messziről süt róla, hogy nem egy bolti alapmegoldásról van szó. Különféle kiállítások alkalmával szoktunk hallgatni az érdeklődők csevegését és bizony nem egy embertől hallottuk már, hogy "lenézik" az olyan házakat, melyek nem akarják valamilyen külső extrával elkápráztatni a közönséget. Jelen esetben is egy színezésről és koptatásról van szó, de higgyétek el, hogy rengeteg munka van ezekkel is.

Lehet, hogy valami extravagáns, de az talán a tulajdonos számára hamarabb meg is unható, mintsem egy teljesen egyedi, ám kicsit talán visszafogottabb modell, mely sosem lesz szobánk nagy mértékben hivalkodó része, csupán mindenki megjegyzi majd, hogy milyen különleges.

Harmadik választásunk a televíziózás világából érkezett és amint megláttuk, tudtuk, hogy mindenképpen szerepeltetni akarjuk majd az elkövetkezendő blogunkban. A Ronnie Hara Mods már több házunkat is átváltoztatta, egyik legújabb projektjük pedig az itthon Trónok Harca néven futó sorozat világát hivatott átadni. A HAF Stacker 935-nél jobb választás aligha létezik egy ilyen monumentális mű esetében, ráadásul mi más hajtaná a különleges házban rejlő hardvereket, mint egy Cooler Master V1200 Platinum tápegység.

A kreativitás és a Cooler Master házak kapcsolata - 2. rész - 3. kép

Szerintünk mindhárom ház remekül példázza a kreativitás határtalanságát, még akkor is, ha egyiknél sem egy belépőszintű házunk nyújtotta az alapot. Az alap ugyanis nagyjából mindegy, maximum a művészetre alkalmas tér méretét határozza meg. Végezetül egy érdekes kérdést válaszolnánk meg, melyet külföldi kollégáinktól hallottunk. Tőlük ugyanis már nem egyszer kérdezték, hogy a Cooler Mastert nem zavarja-e az, hogy valaki valamilyen szinten nem találja teljesen megfelelőnek azt a kinézetet, ahogy a boltok polcaira kerülnek a házak.

Erre talán pont ez a két blogunk lehetne a mi válaszunk, de az egész Cooler Master is úgy gondolkodik, hogy az egyediség nagyon fontos és az, hogy ehhez mi nyújtjuk sok ember számára az alapot, egyenesen megtisztelő.
6 hozzászólás

mnorbi

10 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nagyon jól sikerültek ezek a házak, én is szeretnék majd egyszer csinálni valami hasonlót, a ház már meg is van hozzá, csak kellene valami jó ötlet, meg egy kis szabadidő hozzá!
A trónok harcás ház nagyon jó lett!

válasz erre

Ronalddo

10 éve, 4 hónapja és 14 napja

A kommandós nagyon állat, a többit nem tenném az asztalomra viszont kiállításon biztos üt!

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 15 napja

ez szuper kacsintó smiley de én megelékszek egy natur komoly CM-hazzal is vsak lenne mar röhögő smiley

válasz erre

maxx1717

10 éve, 4 hónapja és 15 napja

Gyönyörű az utolsó ház, az első is tetszene, ha kívül az a 3 ventillátor nem volna ott, egyébként gyönyörűek!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 4 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 16 napja

Az a trónok harca ház nagyon ütősen néz ki röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja