A kreativitás és a Cooler Master házak kapcsolata

2014. augusztus 03.
43.2891
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Mai bejegyzésünk egy kis kellemes nyári blog formáját kívánja magára ölteni, így ezúttal nem valami újdonságot szeretnénk nektek bemutatni, se nem valamilyen célirányos terméket, sokkal inkább a kreativitást szeretnénk előtérbe helyezni. A kreativitás korunk egyik legmeghatározóbb szava lett, egyszerűen szinte mindenben ott van, ami minket körülvehet. A legjobb pedig az egészben az, hogy nem feltétlen szükséges hozzá valamilyen komolyabb tanulással kapcsolatos utat bejárni, egyszerűen mindenkiben ott lakozik a kreativitás, csak más-más mértékben és formában. Ami sajnos korunkra nagyon jellemző, az a pénzzel kapcsolatos összefüggés, hiszen sokan azt gondolják, hogy csak akkor lehetünk kreatívak, ha egy bizonyos pénzügyi szabadsággal is rendelkezünk. Mi ezzel nem értünk egyet, melyet csak nálunk már számos példa igazolt, nem beszélve az egész kreatív iparról.


Ahogy a névadásból már láthatjátok, hogy mai blogunkban leginkább a Cooler Master kínálatában megtalálható házakkal összefüggésben vizsgáltuk a kreativitást, mint meghatározó tényezőt. Ezt a témát egyébként akár tekinthetjük egyfajta bevezetésnek is, hiszen ahogy említettük a kreativitás nagyon sok témakörben jelen van, csak a mi kínálatunkban is több termékcsaládot tudunk nektek mutatni, ahol ti magatok vagytok a művészek. A házakkal kapcsolatban térjünk vissza kicsit a pénzügyekhez is. Aki ismeri a kínálatunkat az tudja, hogy a számítógépházak piacán szinte minden árkategóriában jelen vagyunk, így akár egy belépőszintű modellünket is bárki alapul veheti. Ugyan ez igaz a formavilágra is, hiszen a szokványos házak mellett igazi különlegességek is helyet kaptak kínálatunkban.

A kreativitás és a Cooler Master házak kapcsolata - 2. kép

Na de térjünk is rá magára a kreativitás eredményére, melyben az egyik legjobb dolog az, hogy valóban kézzelfogható, illetve szemmellátható változásokról van szó, mely mindig nyújt egy kis pluszt a munka végén, hiszen látjuk azt, hogy miért dolgoztunk. Mai bejegyzésünkben néhány különlegesebb Cooler Master ház teszi tiszteletét, mely közül nehéz is lenne kiemelni egyet-egyet, valamint maga a kiválasztás sem volt egyszerű. Találkozhattok például egy különleges festésű Haf XB-vel, melynek plusz extrája a formavilága is. Ugyanakkor a luxus is egyfajta kreativitás eredménye, így nem hagyhattuk ki nektek az 24 karátos arannyal és valódi krokodilbőrrel borított Cosmos-t sem.

A kreativitás és a Cooler Master házak kapcsolata - 3. kép

Filmek és játékok kapcsán is létezik számos olyan termék, mely egy alapváltozatra épülve igyekszik az adott alkotás rajongóinak valami különlegeset és emlékezeteset nyújtani. Ez is egyfajta kreativitás, de ebben a helyzetben nem mi magunk állítjuk össze, hogy az adott játékból vagy filmből mi az, ami minket a legjobban megfog, így a különleges szériák sem mindig érik el azt a hatást, amit a gyártók tőlük remélnek. Ennek egyik sajátos megoldása az, amikor mi veszük kézbe az alapmodellt és úgy alakítjuk át, hogy az a szívünkhöz közelálló alkotásra emlékeztessen minket. Fogadjátok szeretettel a Transformers-ihletésű megoldásunkat, mely igazán extrém módosításokon esett át, valamint egy különleges HAF 912-t is találtok a képek között.

Reméljük sikerült kellemes nyári témát elhoznunk nektek, nekünk pedig annyira megjött a kedvünk ehhez a témához, hogy már most kijelentenénk: érkezik majd folytatás. Természetesen várjuk a ti kreativitásaitokat is, illetve véleményeiteket a témával, valamint a termékekkel kapcsolatban.
5 hozzászólás

hurking

10 éve, 6 hónapja és 18 napja

Hát a koponyásat bizony elfogadnám :3menő smiley

válasz erre

csirkee

10 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nagyon brutálok az ilyen házak.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 6 hónapja és 19 napja

Nem rosszak ezek, de nekem a modern és minimalista házak tetszenek, mint minden más esetén is általában.

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 19 napja

Lefeslő az nagyon tetszik.

válasz erre

totyak

10 éve, 6 hónapja és 19 napja

Én szeretem a jól kinéző házakat, viszont azt nem bírom, ha túl van csicsázva. Legyen szép formája, de maradjunk meg az alapoknál.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja