A gamerek fele csaj! Pinket nekik!

2015. június 29.
27.2711
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Kingston_Blogger profilja, adatai
Kingston_Blogger
Sokszor érik az IT szektor gyártóit - minket is - olyan jogos vádak, hogy nagyon férfiasak, nem készítenek nőknek való, csajos termékeket. Szerettük volna ha ez a nézet a jövőben téveszmévé válna, így valami olyasmivel álltunk elő, ami még nem nagyon volt a gaming szektorban: pink fülest adtunk ki.
 


Sokan nem tudják hogy valójában milyen nagy számban találhatók nők a videójátékosok között, gyakorlatilag a PC-ken és konzolokon játszók fele nő. Ahol erről statistikát vezetnek, ott Dániában a legkisebb a női gamerek aránya, de még ott is 42%-on áll a mérleg, ami lehet hogy első olvasatra hihetetlennek tűnik, pedig igaz.

A lányok számának növekedése az 1990-es évek óta megállíthatatlan, '98 környékén átlagosan a játékosok 21%-a, 2008-ban 35%-a volt nő, 2010 óta pedig fele-fele a két nem megoszlási aránya videójátékosok között. Attól hoyg virtuálisan lövöldöznek, vagy autót lopnak, verekednek, a nők mégiscsak nők, amire oda kell figyelnünk.

A gamerek fele csaj! Pinket nekik! - 2. kép

A HyperX Cloud II Pink vérbeli gaming hardver, hiszen csak a színe az, ami a lányok egyik kedvencévé teheti az egyébként sok játékos által már régóta szeretett perifériát. Ez a fajta nyitás a gyengébbik nem képvidelői felé már régen váratott magára, hiszen tudjuk hogy rengeteg nő játszik, sőt a számuk egyre nő. Nem csak otthon LoL-oznak vagy tolják a CS-t, hanem egyre többször jelennek meg rendezvényeken, sőt sorra nyerik is meg azokat.

Való igaz hogy a játékos perifériák eddig nem igazán készültek pinkben, lilában vagy épp rózsaszínben, azonban a jövőben ez mindenképp válozni fog. Bizonyára Nektek is van gamer csaj ismerősötök, a Game Channel olvasói között is szép számmal akadnak, nekik reméljük kellemes meglepetést okoz hogy nem csak piros vagy fehér színben lehet kapni most már ezt a kiváló fülest.

Tervezünk más perifériát is kiadni kifejezetten női gamerek számára és remélhetőleg a többi gyártó is követi a példánkat. Való igaz, hogy tabletben, mobilban, sőt laptopban is van már olyan termék ami kifejezetten nekik készül, azonban periféria még nem nagyon található a felhozatalban.

A gamerek fele csaj! Pinket nekik! - 3. kép

Érdekel minket a véleményetek: Ha több, kifejezetten nőknek szóló gamer hardver lát napvilágot, szerintetek még több csaj játékossal találkozhatunk a jövőben, vagy a gamer vér az gamer vér és ez nem befolyásolja a játékosok nembeli megoszlását? Esetleg idővel a fiú játékosok létszámukban alulmaradnak a csajok mögött?
15 hozzászólás

nefaria

7 éve,

Húúúúúúú de gyönyörű! *.*

válasz erre

kpal

7 éve,

Én nem ismerek gamer csajt csak natúrt ,de ez nekik szép ajándék.

válasz erre

csirkee

7 éve,

de jól néz ki! Nem is a pink a lényeg hanem a fehér! Kell egy ilyen.

És igen, több csajos gamer cucc kell, hogy csillogni tudjunk a kockák között.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja