A csendes rendszerekhez: Silencio sorozat

2015. január 14.
25.8641
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
BÚÉK mindenkinek! Reméljük, jól teltek azünnepek és átbuliztátok a szilveszter éjjelt! Lassan mi is visszatérünk az év végi hajtásból és folytatjuk a blogolást. A legutóbbi idegenvezetés után ma egy újabb túrába kezdünk, de ezúttal egy viszonylag népes sorozat első tagját olvassátok most, hiszen a számítógépházainkhoz indulunk ma el, a cél pedig nem más, mint kínálatunk teljes megismerése.


Azért szeretnénk titeket részletesebben is megismertetni a termékeinkkel, mert így könnyebben találhatjátok meg a hozzátok és igényeitekhez legjobban illő számítógépházat, így pedig még boldogabb Cooler Master vásárlókkal élhetünk majd egy országban. Nem akartunk rögtön a brutális tornyokkal és gamer házakkal kezdeni, így ma a Cooler Master Silencio sorozatot mutatjuk be nektek. Palettánk igen széles, egy-egy sorozat kapcsán pedig sokan érezhetik azt, hogy ez nekik lett kitalálva, hiszen a különböző szériák modelljei igencsak eltérnek egymástól.

A Cooler Master Silencio azoknak már rögtön mondhat valamit, akik jártasak a spanyol nyelvben, de az angolul tudó olvasóinknak sincs nehéz dolguk. Ebben a szériában ugyanis a legcsendesebb házainkat találjátok meg, melyekre szerencsére igen nagy a kereslet, így itt is folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb modelljeink.

Új sorozatunknak nem az a legfőbb célja, hogy minden szériát modellről modellre átvegyünk, hanem sokkal inkább az, hogy a legfontosabb tulajdonságok és néhány modell segítségével átfogó képet kapjatok a teljes Cooler Master kínálatról, melyből később sokkal egyszerűbben tudtok majd választani. A Silencio egyébként azt jelenti, hogy csendben, a Cooler Master Silencio széria pedig azoknak lehet remek választás, akik a lehető legnagyobb nyugalmat szeretnék gépük előtt tapasztalni.

A csendes rendszerekhez: Silencio sorozat - 2. kép

Ebben a szériában a teljesítmény nem egyenlő a zúgó és zavaró hangokkal, hiszen kínálatunkban a piac legjobb hangszigetelt megoldásait találjátok meg. A csendet szolgálják többek között a vibrációt elnyelő gumi lábak és a szilárd acél vázak is, melyek jellemzőek erre a családra. Említettük, hogy néhány példát minden család bemutatásakor hozunk majd, így most két termékkel ismerkedhettek meg.

Elsőként a Cooler Master Silencio 452-t mutatnánk be nektek, mely letisztult és egyszerű külsővel és remek ár-érték aránnyal a családunk egyik legjobb ajánlata. A Silencio 452-ben egy jól átgondolt légáramlási rendszer lett kialakítva, hatékony bemeneti és kimeneti rendszerrel. Az első, valamint az alsó részen egy-egy könnyen eltávolítható porszűrő kapott helyet, melyek segítenek megvédeni a féltett komponenseket a veszélyes porlerakódásoktól.

A zajelnyelő elemek egy szilárd acél vázzal, vibrációt elnyelő gumi lábakkal és két halk ventilátorral vannak kombinálva, a hely pedig bőségesen elegendő egy komoly ATX méretű alaplap és a rá építkező rendszer számára. Ezt a házat nagyjából 17 000 Ft környékén tudjátok megvásárolni, méghozzá 3 év garanciával.

A csendes rendszerekhez: Silencio sorozat - 3. kép

Második ajánlatunk pedig a Cooler Master Silencio 652S lenne, mely egy korábbi modellünk frissített változata. Ebben a gépben igazi gamer hardverek is helyet kaphatnak, ráadásul kevés "gamernek" kikiáltott házban fér el egy akár 423mm-es grafikus kártya. Ehhez a házhoz három darab szabadalmaztatott Silencio FP 120-as ventilátor is jár, melyek megnövelik a beáramló friss és a kiáramló meleg levegő mennyiségét, így még hatékonyabb hűtést eredményeznek. Felsőkategóriás Silencio házunkat kicsivel 30 000 Ft alatt tudjátok megvásárolni, a három év garancia pedig természetesen ezúttal is érvényes.

Reméljük tetszett nektek az új sorozatunk első tagja, kezdésként pedig valószínűleg sokan egy olyan családot ismerhettetek meg, mely sok másik társához képest kevésbé ismert.
6 hozzászólás

Nyiszti

10 éve, 7 napja

Nekem az 550-hez volt szerencsém. Annak idején kinéztem magamnak. hogy jó lesz a következő "álomgépebe". Haverom éppen új konfig vásárlás előtt állt, átküldtem neki h magamnak mit néztem ki. Hát nem megrendelte 10 percre rá, és rakhattam össze neki röhögő smiley
Na szóval, amikor még néztem nagyon drágák voltak így az 550sre nem a 650sre esett a választás. Nagyon jól összepakolt ház. Tényleg csendes. 2 dolog ami nem tetszik, bár ez csak minimum a sok pozitív mellett.
1: a szivacs miatt nehézkes a kábelelvezetés hátul, de ha egyszer sikerült onnantól nincs gond.
2: Én gyakran járok LAN partyra, egy fogó jó lenne rá a könnyebb szállítás végett, de egy átlag felhasználónak erre sincs szüksége.
Majd lehet írok róla egy hosszabb blogot.

válasz erre

kpal

10 éve, 21 napja

Minimal stílus kedvencem .

válasz erre

PaulMarloW

10 éve, 21 napja

Szép maga a ház...csak az az igénytelen CM logo ne lenne rajta.(Esetleg bele lehetett volna vésni.)

A hűtésről viszont lehetett volna többet írni, mert tapasztalataim szerint azok a házak amik a zajcsökkentésre specializálódtak nem éppen a legjobb a hűtése.

válasz erre

zender

10 éve, 22 napja

Ilyen gépházam még nem volt, kíváncsi lennék, valójában mennyivel csendesebb... Na majd egyszer...mosolygó smiley

válasz erre

Bese

10 éve, 22 napja

Ohh! meglepett smiley Ilyen nekem kell!mosolygó smiley Ez nagyon király kis cumó.

válasz erre

csirkee

10 éve, 22 napja

Na nekem ilyen kéne, hogy jó csönd legyen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja