Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia

2013. szeptember 07.
42.7921
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Yanez profilja, adatai
Yanez

 Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 1. kép

Jó napot GC-sek! Végre itt van a hétvége és kedvünk máris derűsebb, mint hétköznap! Vagy van aki bal lábbal kelt? Mindegy, mert most mindent megteszek azért, hogy még több mókát és kacagást, ergo jókedvet varázsoljak nektek. Remélem sikerül!


Előre leszögezném, hogy a cikk a humorra épül és remélem senki nem veszi komolyan a paródia jellegű személyeket sem, azaz senki sem sértődik majd meg! Tudom, hogy a gamerek lehengerlő humorérzékkel rendelkeznek! De miket is hordok itt össze! Senki sincs benne, mert van egy aranyszabály:

 Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 2. képAkkor hát rajta!:
 Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 3. képVégre kaptunk pc-re egy valamirevaló pofozkodós játékot. Istenem, mióta vártuk ezt! Sokan már születésük előtt egy ilyenről álmodoztak, mások haláluk után sem adták fel a reményt és nemhiába! Itt van, itt van és itt van! Bevallom, jómagam nem is ismertem a játékot. Múlt héten még azt sem tudtam, hogy mi az a Mortal Kombájn. Előszőr azt hittem valami szerb nemzeti étel, majd úgy kerestem a neten, mint valami különleges állatfajt. Végül rábbukkantam az igazságra, hogy ez egy vidijáték. 3 napja megkaptam narcó-tól a példányomat, hogy leteszteljem és cikket írjak róla. Akkor hát lássuk mi sült ki belőle! Huh, de megéheztem!

Kinyítottam a lemeztartót, kivettem a cd-t és beraktam a gépbe. Előszőr nem indult, majd nem sokkal rá, bekapcsoltam a pc-t. Bejött a Windóz jel. Várok...várok...várok... Khmm! Régi egy gép ez, a kutyafáját! Azért reménykedtem, hogy ha mindent minimális követelményre állítok, akkor legalább a főmenü bejön. Miközben vártam, hogy beinduljon, különös dolog történt. Megéreztem, hogy kérezkedik kifelé a délben elfogyasztott tripla burger és a hozzá adagolt hurkában sült krumpli. Mindent hagytam a franciskába és nyomás a porcelán körre. Néhány óra múlva már fel is szabadultam. Ideje elkezdeni játszani! Annyira lehúztam a grafikát, hogy a látvány még egy Amiga-n is sokkal szebb volt.
Ekkor megint félbeszakított valami, azaz valaki. A mobilom csörgése volt az, amit kénytelen voltam megszüntetni azzal, hogy felveszem. Mit gondoltok ki volt az? Hát nem a mikulás vagy húsvéti nyuszi, hanem az exbarinőmnek a másik expasijának a szomszéd csaja unokahúga, aki szintén az egyik exem. Vagyis az egyik exem csengetett rám. Azt kérte, hogy sürgősen rohanjak hozzá, mert nagy gubancban van. Elakadt a Super Márihuánó 3-ik világ, 4-ik pályáján. Mivel tudja, hogy profi gamer vagyok, ezért engem hívott. Én pedig a Szupermanus képregényeken nevelkedtem, ezért kötelességemnek éreztem, hogy segítsek másokon.

 Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 4. kép2 napig haza sem jöttem, mert mint kiderült, az exemmel nem csak a Super Marihuánóban lehet ugrabugrálni. :) Este volt, én pedig azt a marha nagy fejemet fogtam, hogy reggelre már meg kell lennie a tesztnek, de én még a főmenün sem jutottam túl. Annyira izgultam mi lesz, hogy beraktam a blu-gay lejátszómba a Gyűrűs Férgek Úra trilógiát és megnéztem. Lassan már hajnalodott. Még kb 4-5 óra és a tesztnek kint kell lennie. Mit csinál ilyenkor egy normális ember? Főbe lövi magát! Persze én sokkal rafináltabb vagyok egy átlagos homosapiensnél, ezért felmentem Jutyúbra és elindítottam az MK gémpléj felvételeit. Egy zseni vagyok!
Ha ezt narcó megtudja, akkor úgy fogok repülni, mint a macskát sz*rni. Szerencsémre, közkedvelt főttszerkesztőnknek nincs ideje a tesztelők irományait olvasgatni. Ezt onnan tudom, hogy heti 34 könyvet pörget ki, az pedig rohadt sok idő. Emellett jár pizzafutár tanfolyamra, aktívan űzi a harakiri művészetét (eddig már 3-szor sikerült is neki), tanulja a Jabba nyelvet, kapirgál a tyúkokkal és sörívó versenyeket rendez magával, minden órában. Aztán felnéz az oldalra, megnézi, hogy megvan-e a cikk és irány ágynehezéknek! Tehát annak az esélye, hogy ezt elolvassa, kisebb, mint annak, hogy a magyar fociválogatott megfejti a labda és az ellenfél kapúja titkát.

 Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 5. képNa persze, Ti is várjátok ezt a tesztet, úgyhogy ejtek is pár szót a játékról. Vannak benne szereplők, akiknek érdekes nevük van, mint például Quancs Li, Kung Ló meg Spermac. Számomra a nevük kiejtése felér egy nyelvvizsgával. Több opció is rendelkezésünkre áll a főmenüben. A legérdekesebb ezek közül talán az ?options?. Itt beállíthatunk ezt azt meg amazt. Nem tudom pontosan mit, mivel nem játszottam a gémmel. Na de van nekünk sztori is, ami azért érdekes, mert sokan ezt kommentelik a jutyúbos videók alá. Amaztán ott virít a gép elleni szimpla harc is. Itt választunk egy harcost és verekszünk. Érdekfeszítően hangzik, nemde? Ha átverekedtük magunkat a többi hülyenevű szereplőn, akkor kapunk egy ending videót, amit ebben a részben nem kapunk meg.

Ami még említésre méltó, az a ?Tower Challenge? vagy mi. Itt ajándékba kapunk vagy 300 külonleges és változatos küldetést. Az egyikben bunyózunk, a másikban pedig már verekszünk. Ha teljesítjük, akkor kapunk egy ruhát az egyik szereplőre, amelyet majd részegen sem fogunk használni. Akad még egy pár opció. Van olyan, hogy tesztelheted az erődet, a gyorsaságodat meg még valamilyen debilséget. Ez a része olyan unalmas, hogy futva elalszunk. De van még! Csoportos harcok. Olyan ez, mint a gruppen, csak itt hetyepetye helyett mások pofáját kell deformálni.
A játék egyik legnagyobb erőssége a multi. Ha nem lenne ez, akkor nem lenne. De van és ennek nagyon örülünk, legalábbis a gamerek szerint. Itt lehetőségünk adódik más, igazi hús-vér emberekkel harcolni. Persze nem igaziból, hanem a játékban. Ezenbelül is vannak érdekességek, mint mondjuk a ?theater mode?. Ekkor úgy érezzük, mintha moziban lennénk. Ki is futunk egy kis kóláért meg popkornért. Amíg visszaérünk, addigra már a menüben találjuk magunkat, hála egy lagnak.

 Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 5. képHát köbö ennyit tudok mondani a játékról. Aki esetleg már játszott vele, annak úgysem kell itt teszt. Aki nem, az nézzen meg pár vidit jutyúbon, oszt rendbe vagyunk. És kérlek titeket, narcó-nak egy szót sem! Cserébe megadom a címét, hogy bátran zaklathassátok. :) Ilyen vagyok én, jó szívű, de rossz bélrendszerrel működő ember. Most pedig megyek és bekapok egy tripla virslijű extra hot-dogot, kenyai bikatöke mártással leöntve. Már most folyik a nyálam. Na csősztök gyerekek!

Pozitívumok:
? Mortal Kombájn
? Egy videójáték
? Gémpléjek jutyúbon

Negatívumok:
? Kretén nevek
? Rossz minőségű jutyúb videók


Minimális konfiguráció:
? Anyád laptopja

Ajánlott konfiguráció:
? Gazdag haverod gépeÁllhozzászólások: (lentről felfelé olvassátok)


 Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 7. kép Mosolygós Szombat-Mortal Kombájn tesztparódia - 8. kép

22 hozzászólás

kpal

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Elmerotty

válasz erre

Tardief88

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

rDAVE írta:
Ők sincsenek itt régóta. (Egy vagy) Két vendég, akik időnként feltűnnek és igen komoly társalgásokat folytatnak.
Jáj egyszer volt hozzájuk szerencsém nemrég Hihetetlenek az már egyszer biztos

válasz erre

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Yanez írta:
Nem oly régóta vagyok tag itt a GC-n, ezért azt sem tudom, hogy kik azok a laliék. Majd igyekszem jobban megismerni a többieket!
Ők sincsenek itt régóta. (Egy vagy) Két vendég, akik időnként feltűnnek és igen komoly társalgásokat folytatnak.

válasz erre

Yanez

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Marduk írta:
Amúgy egy lényeges dolgot kihagytál belőle: mivel a bizonyos Mortal Kombat tesztről van szó, ezért Laliékat hiányoltam belőle. Viszont enélkül is nagyon ütős lett.
Nem oly régóta vagyok tag itt a GC-n, ezért azt sem tudom, hogy kik azok a laliék. Majd igyekszem jobban megismerni a többieket!

válasz erre

DNS

6 éve, 8 hónapja és 17 napja

Te tényleg állat vagy, Sandokan, ment a gyűszű

válasz erre

Marduk

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

Amúgy egy lényeges dolgot kihagytál belőle: mivel a bizonyos Mortal Kombat tesztről van szó, ezért Laliékat hiányoltam belőle. Viszont enélkül is nagyon ütős lett.

válasz erre

Yanez

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

Minő öröm látni, hogy így tetszik nektek! Tudtam én, hogy megérte azt a rengeteg órát rászánni!

válasz erre

simply red

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

hatalmasat kacagtam !!

válasz erre

csirkee

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

jézus mária, annyira betalált! Nem vagy komplett Yanez!

Kotkodácsolok össze vissza na meg csirkexar besírok a röhögéstől

válasz erre

Raiden

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

A kettyű majdnem lemaradt.

válasz erre

Raiden

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

Am.szétröhögtem az agyam...

válasz erre

Raiden

6 éve, 8 hónapja és 18 napja

NE vegyél tartós tejet baszki...

válasz erre
12a(z) 2 -ből

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljamarco profiljaMitüzenarádió profilja