8 film ami örökre megváltoztatja a tudatod!

2013. október 23.
43.5951
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
fantis6 profilja, adatai
fantis6
8 film ami örökre megváltoztatja a tudatod!


Na itt az ideje, hogy én is belekezdjek egy kicsit az írogatásba. Elsőnek egy filmes témával kezdenék, de a későbbiekben várhatók azért más témájú blogok is :)

Itt van pár film cím, amelyek megtekintése után egészen másképpen fogunk nézni a világra.

1.What the ?Bleep? Do We Know!? (2004)
A film egy fotósról szól, aki a film során egzisztenciális válságot él át és átélve sok érzelmi hatást arra a következtetésre jut, hogy a személyes vagy csoportos tudat hatással lehet a környezetünkre.





2.The Secret (2006)
A film vonzás törvényéről szól, azaz arról az elképzelésről, hogy kellőképpen pozitív hozzáállással mindent elérhetünk az életben, ha az ehhez szükséges erőfeszítéseket sem mulasztjuk el persze.





3.Kymatica / Esoteric Agenda 2 (2009)
A film arra ad lehetőséget, hogy az evolúció és minden élő szervezetnek a világgal való összegfügésének szemszögéből nézzünk rá a környezetünkre,és arra ébreszt minket, hogy egy globális tudattal van összekapcsolva minden és mindenki, vagyis mi is közvetlenül hatunk az egész világon történtekre.





4.Money As Debt (2006)
A film arról beszél, hogyan hozzák létre a bankok a pénzt, a múltjukat és figyelmeztet a jelenlegi pénzügyi struktúránk instabilitásáról.





5. Water (2006)
A film a víz sajátosságairól, különlegességéről szól.





6.Home (2009)
?A film eleje szimplán a Föld ökoszisztémáját mutatja be. Majd a környezetszennyezés mai mértékét elképesztő adatokkal, tényekkel alátámasztva. Las Vegas, New York, Los Angeles, Shenzhen, Mumbai, Tokió és Dubaj tipikus példái a pazarló világ fellegárainak. A film második része a legérdekesebb: az új technológiai eljárásokon keresztül mutatja be a film a nem is olyan távoli jövőt.?





7.Food, Inc. (2008)
?Drámaian megváltozott az amerikai élelmiszer-termelés az elmúlt harminc évben. Hol van az az idő, amikor az élelmiszerek a farmergazdaságokból kerültek a háziasszonyok asztalára? Manapság ipari méretekben folyik a mezőgazdasági termelés, és a pénzhajhászás háttérbe szorította az élelmiszerbiztonságot és a fogyasztók egészségét. Miközben a földeken génkezelt terményeket termesztenek, az állatokat is antibiotikumokkal tömik. A filmesek szerint mindez szorosan összefügg a lakosság elhízásával, a különféle betegségek terjedésével, a környezetszennyezéssel. Az egyetlen kiutat az öntudatos vásárlók és a biotermesztés jelenti.?





8.Earthlings (2005)
A film az ember állatoktól való függését mutatja be, az ember az állatokat kihasználja: megszelídíti, szórakozásra használja, kutatásokat végez segítségükkel, ruházatra és élelmezésre használja.



13 hozzászólás

wegh

11 éve, 4 hónapja és 1 napja

Sok helyen kérdőjelek jelennek meg a szövegben és a képek se mind jelennek meg szomorú smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaManiac profilja