2013.12.24-Kecso összefoglaló

2013. december 24.
41.1441
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
kecso2009 profilja, adatai
kecso2009

2013.12.24-Kecso összefoglaló - 1. kép
Tavaly év elején sóhajtva gondoltam: Bakker milyen nehéz lesz ez az év..
Felvételi, Középsuli, új helyek, költözés meg minden.
Nem is gondoltam volna hogy ilyen gyorsan és nem is annyira rosszul átvészelem ezt az évet. Persze még nincs vége :D Bármi megtörténhet.. Bármi..:D Van még egy szilveszterünk, is meg egy két nap a karácsonyból..

Játék megjelenésekre úgy tekintettem mint ha Isteni eljövetel lenne.. Sajnos e téren csalódtam. Igaz olyan címek jöttek ki konzolról pc re mint Naruto Shippuuden Ultimate Ninja Storm 3, vagy Injustice God Amoung us, esetleg a Mortal Kombat 9 de ezek a játékok nagy részt csalódást okoztak.

A régi nagy címek folytatása is eléggé érdekesen hatott. Jött új COD, új Battlefield, és új Assasin's Creed is.. Mass Effect, és Crysis folytatást nem kaptunk de Mass Effect folytatásról itt ott hallani egy két morzsát.. Ami legjobban elnyerte tetszését Singleplayer módban az a z Assasin's Creed volt PC-n. Battlefield 4 következik amit épp ezekben a percekben tolok fel a gépre és várom a csodát.. Azt a csodát hogy ne legyen baj se semmi, normálisan fusson a gépemen a Multi,(igaz a single High on ment fps lagg nélkül[BABAPOPSI]) de azért még imádkozok..

A PC-seket megszégyenítő Rockstar Games valahogy hogy is mondjam marhára elfelejtette kiadni a GTA V-öt PC re 2013-ban. Remélem ez máshogy lesz de ez a nagy 24.-i bejelentés elmehet a Búsba.. Nem tudom mikor fog felkerülni az "Asrock nevű számítógépemre" ez a példány..
De mint a mondás tartja:"A remény hal meg utóljára.."
2014-ben én a Dragon Age Inquisitions-t várom és a mocskos GTA V-t.

Online játékokban nálam befutó még mindíg a Word Of Warcraft.. Nem, nem a LoL. Elegem van belőle hogy sokszor a másik miatt vesztek, és Ranked gamera összedob valami "AFK-er" gyökérrel, vagy egy unskilled playerrel. Persze hibázom én is de én sokszor így járok így a silver 3-as divisionból év végére Silver 5 Promojába jutottam.. (A promo 3 utolsó lose/win ami eldönti hogy egyáltalán mehetsz e jobb divisionba)Nem vágom ezt a rendszert annyira, de az összedobás számomra nagyon rosszul van kivitelezve. A WoW-ban: Monster WoW Cataclysm szerver, és Lich King Tauri Realm on arattam az évben a babért:D
Jövő Playiten egy Diablo 3, és egy SimCity lesz a vétellistán (ha egyáltalán lesz és nem fogy el,ehhez szerencse kell)..

Na én a végére érek kipróbálom a "Jézuska hozta ajándékot, a véleményt majd leírom hozzászólásba, addig is Kellemes Ünnepeket és Sikerekben Gazdag újévet kívánok mindenkinek.
Kecso2009:)
4 hozzászólás

Couretto

7 éve, 4 hónapja és 3 napja

BK

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 5 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

7 éve, 5 hónapja és 7 napja

Ez igazán kellemes karácsony lesz ahogy látom, tele jó játékkal! Boldog Ünnepet neked is.

válasz erre

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 7 napja

Neked is boldog ünnepeket! Tök jó kis blog.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt