10 ok, hogy MSI All in One gépen játszatok

2014. augusztus 11.
41.2041
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
MSI_Blogger profilja, adatai
MSI_Blogger
Mai bejegyzésünk egy kicsit különleges lesz, hiszen egy olyan termékcsaládot vettünk megint elő, melyről már jó néhány blogban esett szó, ám ma a praktikusság és a tévhitek elkerülése kerül majd előtérbe. Egészen pontosan a játékosoknak szánt All in One gépek lesznek mai főszereplőink, melyek közül két újdonságunkról volt már szó egy korábbi blogunkban, illetve egy korábbi modellünket a Game Channel is tesztelte. Tudni kell erről a családról, hogy komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt években és bizony egyértelműen felnőttek az asztali gamer gépek mellé.


Mai blogunkban összegyűjtöttünk 10 okot, hogy MSI All in One gépen játszatok, így az elkövetkezendő néhány sorban ezeket olvashatjátok majd. Az első maga a kijelző lenne, mely ugye a gép egyik legfontosabb eleme. Az MSI Anti-Flicker technológiának hála simább és szemkímélőbb képet láthatunk magunk előtt, ez a két tulajdonság pedig nagyon fontos egy játékos esetében. Ehhez az okhoz tartozik továbbá az is, hogy a gépeket használhatjuk szimplán kijelzőként is, így egy gombnyomással válthatunk konzolunk képére.

A második okunk a teljesítmény lenne, mely két új modellünk esetében igencsak megugrott. Az nVIDIA GeForce GTX 800M család akár 8GB grafikus memóriát is kínálhat, így valóban bivalyerős gamer gépekről van szó. Az erőt az is jól példázza, hogy nemrég a híres Fnatic is ilyen All in One gépeken indult harcba az egyik neves rendezvényen.

10 ok, hogy MSI All in One gépen játszatok - 2. kép

Harmadikként a remek hangzást emelnénk ki, melyért nem kisebb cég felelt, mint a Yamaha. Negyedik okunk a hálózati előny lenne, melyet a jól ismert Killer Ethernet és Killer DoubleShot technológiák biztosítanak. Ezek a megoldások arra hivatottak, hogy az online játékunk a lehető legzökkenőmentesebb legyen. Féltávhoz érkezve jöjjön a megbízhatóság, mely minden gép esetében fontos, de a játékosoknál talán még inkább. A Military Class 4-es komponensek már számos termékünkben bizonyítottak, így sokáig remek társ lehet egy MSI All in One gamer gép.

Hatodik okunk a szoftveres oldal lenne, mely alatt az irányítást kezünkbe adó Gaming Controll Center-t és a híres XSplit Gamecaster-t emelnénk ki. Hetedik helyen a meghajtók sebessége áll, melyet eddig nem látott szintre emelhetünk. Az mSATA SSD-k segítségével akár 1500MB/s sebességet is elérhetünk, így játékunk egy szempillantás alatt töltődik majd be. Nyolcadikként jöjjenek a csatlakozások, melyek között számos USB 3.0 csatlakozót, HDMI csatlakozót és akár TV-kimenetet is találtok, nem is beszélve a kártyaolvasóról és a Super Charger funkcióról.

10 ok, hogy MSI All in One gépen játszatok - 3. kép

Kilencedik okunk a hatékonyság lenne, melyet remekül lehet szemléltetni. Egy asztali gamer gépben igen energiaigényes termékek szoktak helyet kapni, melyeket 650 és 1200W közötti tápokkal lehet kiszolgálni. Az MSI játékosoknak szánt All in One gépeihez pedig csupán egy 230W-os hálózati adapter tartozik, mégis Full HD-ban játszhattok velük. Legvégül tizedikként a különleges kialakítást emelnénk ki, hiszen egy ilyen All in One gép sokkal különlegesebb látványt nyújt, mint egy asztali gép a monitorral. Mindemellett jóval kompaktabb is, így elég egy dobozt magunkkal vinni.

Reméljük érdekes szempontokat sikerült összegyűjtenünk, a témával kapcsolatban pedig várjuk a pro-kontra véleményeket, hiszen ezek által tudjuk formálni a következő generációt.
9 hozzászólás

maxx1717

6 éve, 9 hónapja

Nem semmi teljesítménye van az biztos, attól függetlenül nem tudnám elképzelni az asztalomon, valószínű azért mert már megszoktam a rendes batár gépeket, de azért egy próbát megérne...

válasz erre

csirkee

6 éve, 9 hónapja

Én is kipróbálnék egy ilyen gépsárkányt!

válasz erre

Azer11

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

PaulMarloW írta:
Jah, hogy direkt úgy lett megírva a cikk hogy egy másik cikket is elolvassak mellé.Huncut.

(észre se vettem a nagy szürkeségben a "szöveglinket".Kösz a felvilágosítást.)
Ugye milyen kis rafináltas? Nem baj, olvassunk

válasz erre

PaulMarloW

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

petike737 írta:
A bevezetőben le van írva, hogy melyik két újdonság hozta meg szerintük is a viszonylag nagy erősítést, a hardverek pedig azokkal a termékekkel kapcsolatosak
Jah, hogy direkt úgy lett megírva a cikk hogy egy másik cikket is elolvassak mellé.Huncut.

(észre se vettem a nagy szürkeségben a "szöveglinket".Kösz a felvilágosítást.)

válasz erre

Mordorer

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

De kipróbálnék egy ilyen gépet egyszer végre...

válasz erre

WillThaWheel

6 éve, 9 hónapja és 2 napja

Kipróbálnám, milyen lehet egy ilyen gépen tolni...

válasz erre

petike737

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

A bevezetőben le van írva, hogy melyik két újdonság hozta meg szerintük is a viszonylag nagy erősítést, a hardverek pedig azokkal a termékekkel kapcsolatosak

válasz erre

PaulMarloW

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

Ez az all in one számítógép egy kompakt asztali pc vagy laptop?Mert az utóbbihoz a 230w az még meglepő is (ha nem Alienware laposokat veszünk figyelembe mint gamer laptopok.) lenne de egy asztali géphez akármilyen fullhd-t kapunk az még teljesítményben ritka gyenge lesz...tapasztalataim szerint.


Arról meg nem is beszélve,hogy szépen fel lettek itt sorolva bizonyos hardware-ek de azt nem tudjuk meg, hogy ezek most egy gépben vannak e vagy az all in one kategórián belül tartalmazza egy-egy típus.

De lehet én vagyok vak.

válasz erre

kpal

6 éve, 9 hónapja és 3 napja

jobb valasztas ez az MSI mint a gamer notbook

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaGnoresz profiljadarkomen profiljamarco profilja