Szűzies kalandok

2016. május 20.
30.5561
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Elisorne profilja, adatai
Elisorne
Hatás vadász cím ugye? :) De sajnos csupán moba szüzességem elvesztéséről olvashattok. Ugyan az évek során pár LoL meg Hots meccs van mögöttem, de az csupán ártatlan előjátéknak fogható fel, talán összesen 10 meccset mentem és ott sem tudtam mit is csinálok.

Aztán jött a Paragon, mert, hogy arról írok nektek ám, szóval itt láttam egy cikket róla,ó ez jó, de csak a ps4 maradt meg a fejemben. Pár napra rá egyik kedves barátom addig győzködött, hogy jelentkeztem a bétára és kipróbáltuk. Mivel az Overwatch beta is akkor volt nem merültünk bele túlzottan, de mivel tetszett a játék mind ketten gazdagabbak lettünk egy starter pack-el.

Szűzies kalandok - 1. kép


Teljesen kezdő vagyok, az is leszek egy darabig. Szóval ne is várjatok mélyreható szakmai elemzést tőlem. Csupán két dologért születik blog bejegyzés a Paragon élményeimről. Egy: Mert miért ne :) Kettő: (csipkebokor vessző) Mert Május 26-30 között nyílt beta lesz, és hátha valakinek meghozom a kedvét.
Első benyomásom a játékról az volt, hogy aztak ez nagyon szép lett, sajnos rá kellett döbbennem, hogy bizony a gépem nem igazán erős ahhoz, hogy átadja az Unreal Engine 4 motor nyújtotta gyönyört. De azért így is váó, bár a rózsaszín fákról beszélnünk kell..why?.

Szűzies kalandok - 2. kép


Pálya csak egy van persze x meccs után is simán eltévedek rajta, hogy ez szerény személyem tájékozódási képességeinek hiányát erősíti, vagy tényleg a játék készítőinek szándéka azt nem tudom. Nagy a pálya, ami szerintem nagyon jó dolog, de persze ha hirtelen ott kel teremned valahol akkor azért oda tudsz érni. A legyőzendő tornyok, minionok és persze ellenség által az átlag 40 perces meccsek garantáltak és szerintem nem dől el az elején ki fog nyerni, ami remek. Volt már olyan, hogy végig rosszul álltunk még is mi győztünk, meglepődve a teljesítményünkön. Ugye klasszikus feladat rombold le a másik tornyait. Emellett alpha verziósan még ugyan, de vannak ugyan úgy kis minionok az erdő mélyén, akikkel megvívhatjuk saját kis csatáinkat. Építhetünk, még un. Harvesterseket amiket aktiválva gyűjti a csapatnak az orbokat melyet felszedhetünk és xp is jár meg ez az orb is, aminek a funkciójára túlzottan nem jöttem rá, sejtésem szerint a játék végén kapott Reputation összeg nő vele. Amiből kártyákat vehetünk.

Szűzies kalandok - 3. kép


A kártyák: card pack-ből kapjuk őket, csak úgy is kapunk csomagot, de vehetünk is, a már fent említett repuért is, de valós pénzért vásárolt coin-ért is lehet. Miért jó ez? Saját magunknak állíthatunk össze paklikat, amellyel majd a játékban boldogulunk. Kártya az rengeteg van, egy pakliban 40 pontnyi fér el. Egy kártyához kapcsolhatunk több kártyát is, így ha játék során elég pontot összeszedünk, elég izmos kis karakterünk lehet, mert ugyan csak 5 lehet lent a karakternél ezzel az összekapcsolás dologgal, sokkal többet használhatunk.
Neten persze vannak már buildek, segédletek, de kísérletezni is jó vele, minden játék után változtatgathatod szabadon. Érdemes figyelni meccs közben mennyi pontunk van, átlagban 3 pontot kapunk színt lépéskor és egy-egy kártya költsége is ennyi, persze vannak 4-5-7 pontos kártyák is. Aktív és passzív a két típus, de mivel több a passzív, mint az aktív viszont játék köz
ben csak 2 passzív hely van, rakhatjuk aktívba is a passzív kártyát (ha ezt valaki megfejti grat:))

Szűzies kalandok - 4. kép


Karakterek, van választék bőven, jelenleg 16 karakter elérhető 5 típusban (Caster, Fighter, Ranger, Tank, Assasin). Lehet válogatni én azt mondom érdemes mindent kipróbálni mindegyik tud újat mutatni. A karakterek igényesek, humanoid, robot, állat minden van. A hazatérést érdemes mindegyiknél megnézni némelyik egész látványos.
Képességeink szint lépéssel fejlődnek, válogathatunk mit akarunk az elején használni, meg utána is azért. Hogy melyik képesség fejlődjön azt is mi választjuk, legjobb mindezt csata, közben mert harcolsz, de fejlődik jaj akkor egy gyors ctrl és azt nyomjuk le amit akarunk.
Játékmódok: Solo vs. AI; Player vs. AI és a jó öreg PVP. Ha új karit próbáltok ki nem biztos, hogy a PVP a legjobb arra bár képes vagyok oda menni én is csuklást okozva ezzel drága anyukámnak.

Szűzies kalandok - 5. kép


Röviden szerintem ennyi elég is lesz, biztos már meguntátok olvasni:)
Összességében próbáljátok ki, már csak azért is mert TPS és nem felülnézetes. A játék gyönyörű, kihívásokkal teli, és ha van társaságod jó kis elfoglaltság. Nyílt beta lesz úgyis, igaz hely kell neki, de megéri megnézni:)
4 hozzászólás

Elisorne

8 éve, 7 hónapja és 1 napja

A rózsaszín fák majdnem megszűntek, akad pár, de most már a kék és a piros levélszínek dominálnak mosolygó smiley Plusz lett jó pár módosítás.

válasz erre

Terminator

8 éve, 7 hónapja és 5 napja

Meghoztad a kedvem hozzá, biztos hogy ránézek a bétában majd. mosolygó smiley

válasz erre

Elisorne

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Rózsaszín fát minden kertbe mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

8 éve, 7 hónapja és 6 napja

Áááááá annyira nincs időm rá sajnos, pedig a rózsaszín fa nagyon bejön! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja