Ezek a legújabb Asus ROG érdekességek!

2016. június 19.
30.5141
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Asus_Blogger profilja, adatai
Asus_Blogger
Nemsokára az eddiginél még nagyobb ünneplésbe fogunk az idén 10 éves Republic of Gamers márkával, de már az év első felében is csepegtettük az újdonságokat. Lezajlott a Computex, az E3 és mi természetesen mindenhol képviseltettük magunkat így vagy úgy. Most egy kicsit szemezgetünk azokból az újdonságokból, amikkel az elmúlt időszakban megjelentünk.


A Computex 2016 rendezvényen óriási standdal vártuk az érdeklődőket és rengeteg újdonságot be is mutattunk, amikről itt a Game Channelen is olvashattatok. A legfontosabb talán az új headsetünk, amely 7.1-es virtuális hangzásvilágával különleges játékélményt kínál. Az ASUS ROG Strix Wireless 900mAh akkumulátorával 10 órás játékidőt kínál egy feltöltéssel.

Érdemes volt meglátogatni a Computex Asus standját! ;)

Érdemes volt meglátogatni a Computex Asus standját! ;)


Természetesen a működés nincs korlátozva a PC-re, a headset kompatibilis a PlayStation 4 és az Xbox One konzolokkal, valamint a PC és a Mac mellett telefonokhoz és tabletekhe is tökéletesen passzol. Ha az akku merülni kezd, a másfél méteres kábellel máris tölthető!

Másik nagy újdonságunk amire nagyon büszkék vagyunk, új gamer laptopunk, a ROG Strix GL502. Ez az erőmű méltó születsésnapi ajándék magunknak is, hisz a 15,6 colos kijelző a maga 4K UHD (vagy Full HD) IPS kijelőjével az nVidia GeForce GTX 980M párosításával már önmagában is kiváló élményt ígér. Ezt még tetézi a 8GB GDDR5 VRAM valamint a beépített nVidia G-SYNC, ami gyakorlatilag szaggatásmentes játékot ígér.

A legerősebb kártyánk: ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080

A legerősebb kártyánk: ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080


A teljesítményt tovább fokozza a quad-core Intel Core i7 processzor és a 32GB 2133MHz DDR4 RAM. Az SSD 512Gb-os is lehet, aki pedig HDD-t választ, 2 Tb-nyi helyet birtokol majd. A ROG Strix GL502 ennek tetejében mindössze 23.5mm vastag és 2.2kg-ot nyom.

A Computex-en mutattunk még be több érdekességet is, ilyen a Thunderbolt 3-as külső VGA dokkolóállomással szerelt ROG XG Station 2, vagy a ROG G31 Edition 10, melyben a legújabb Intel processzorok mellett akár két NVIDIA GTX 1080 is duruzsolhat egyszerre.

Az E3 2016 rendezvény előtt mutattuk be azt a monitort, ami a szokásos 144Hz helyett 240Hz-es képfrissítéssel érkezik. A 24,5 hüvelykes ASUS ROG Swift PG258Q TN panellel fog érkezni a boltok polcaira, a csatlakozást DisplayPort fogja biztosítani, így tökéletesen fog illeszkedni a ROG termékekhez!

240Hz.en ketyeg az ASUS ROG Swift PG258Q

240Hz.en ketyeg az ASUS ROG Swift PG258Q


Múlt hónapban mutattuk be a Titan X-nél is gyorsabb, akár két GTX 980 teljesítményét is felülmúló ASUS ROG STRIX GeForce GTX 1080 videókártyát, amit napokkal ezelőtt követett ennek olcsóbb verziója, a ASUS GeForce GTX 1080 Turbo, ami azonban nem a ROG család része, bár teljesítménye alapján akár oda is beférne.

Hamarosan érkeznek újabb érdekességeink, figyeld blogunkat továbbra is, így mindenképp az elsők között értesülhetsz a legfrissebb ROG újdonságokról!

Írjátok meg nekünk hozzászólásban, a fentiek közül Titeket melyik hozott leginkább lázba?
8 hozzászólás

kpal

8 éve, 5 hónapja és 6 napja

C64 fun írta:
Monitort nem fogom kihagyni ha jó áron jön. Van valami külön videokártya igénye egyébként vagy bármivel képes erre a képfrissítésre?
Ahhoz 1080 kell régebbi karik kifekszenek .

válasz erre

C64 fun

8 éve, 5 hónapja és 7 napja

Monitort nem fogom kihagyni ha jó áron jön. Van valami külön videokártya igénye egyébként vagy bármivel képes erre a képfrissítésre?

válasz erre

kpal

8 éve, 5 hónapja és 9 napja

ASUS ROG Swift PG258Q 240Hz , gtx1080 Strix. kacsintó smiley

válasz erre

VaPe

8 éve, 5 hónapja és 11 napja

Leginkább a gamer laptop érdekelne, de valami jó konstrukcióban. Nem terveztek saját boltot mint más gyártónak? Ahol speciális részletfizetés lehetséges esetleg? Sokat dobna a dolgokon! kacsintó smiley

válasz erre

totyak

8 éve, 5 hónapja és 11 napja

Engem a különféle perifériák, mint füles, egér, billentyűzet, hangfal stb. nem hoznak lázba, jobban szeretem az igazi erős hardvereket, még ha nincs is rá keret. Szeretem tudni mi fán teremnek a pc ipar újdonságai.

válasz erre

muki

8 éve, 5 hónapja és 12 napja

Bármi jöhet ezek közül! mosolygó smiley De a fülest fogom megvenni egyébként. Az nagyon tetszik és próbáltam már ROG fülest, kegyetlen jól szól.

válasz erre

bekecs

8 éve, 5 hónapja és 12 napja

Laptopot nagyon bevállalnám, de olyan **** hitelek vannak, hogy hihetetlen. Egyben meg nem tudom megvenni egyelőre.

válasz erre

Santonio

8 éve, 5 hónapja és 12 napja

Ez a monitor az álmom! mosolygó smiley Durva lehet 240Hz (!!!!) 1ms-al... Árra nagyon kíváncsi leszek majd.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja